Grattis till det nya lilla underverket!

Vilken härlig dag att komma till världen just idag när det känns som om våren gjort en storslagen entrè!


Uppladdning

Helt korrekt enligt kostexperten ....

 


Nu är det signat och klart!


Passen denna vecka är :
Easyline kl 18.00 på tisdag
Bodypump kl 11.30 onsdag
Easyline kl 17.30 torsdag


Får jag sällskap?


Haka på, det blir skoj!


 


Något försenad

men här kommer en alla hjärtans dag hälsning till alla hjärtan


Älskade Östra Holmen

Du symboliser en frihet som är tillgänglig för alla, sommar som vinter.
Idag gick jag runt dig och förundras över vilket vackert skick du är i, hur många år har du inte stått där, stor och ståtlig, som en trygg hamn som omfamnar och tröstar. Hoppas du står kvar i många många år...


En bild från i söndags på Mälaren


Mälaren idag ?

En tur på underbara Mälaren lockar iaf mig idag, kanske jag tar med mig en sopkvast eller två... vilket idioti, att slänga grus på isen bara för att man inte får köra ner bilen på de nyplogade banorna, skäms på er!



Once upon a time

Det är våra koppar som använts i filmen, bara så ni vet!


Bildbevis


Hälsning

Det ramlade in ett mail från goda grannarna i landet långt där borta, Laura var mäktigt imponerad över att hon inte haft ihjäl mina julblomster utan faktiskt lyckas hålla dem både levande och vid liv, än sker det under!



TGIF

Något/någon har förvandlat mina ben till ett par obrukbara stenklubbor, och jag jag suckar och funderar skarpt över det här att ha ett hus på två våningsplan. Just nu skulle jag kunna ge allt för att slippa trappen. Men dagen för övrigt kommer att bjuda på barnfredag på konstmuseumet och har vi tur så kanske vi får tjuvkika på nya utställningen av Knutte Wester.
Happy friday!


Passen som vill ha sällskap är :

Imorgon Easy Line kl 17.30
måndag Functional Moves kl 17.30
tisdag Boxning kl 19.30 och slutligen onsdag kl 10.00 Spinning..... sedan väntar en utvärdering om det blir ett medlemskap eller inte....
Häng på !!!!


I mitt nya liv ....

....så bränns det i benen när jag går nerför trappen och det är endast 1 timme efter avslutat BodyPump pass, undrar hur det kommer att kännas imorgon då pass nr
2 ska avklaras?
I övrigt så hänger Isac och jag hemmavid , det var väl VABruari ...


Nya livet börjar NU

Nu har jag bokat in
5 pass, får jag sällskap ?


Ny energi

Idag fick vi äntligen tanka lite Käkeläenergi, det är mer än ett halvår sedan sist, Isac och Carl slogs om Williams uppmärksamhet , själv var jag supernöjd med att bara sitta nära ,väldigt nära Ewonne och inom loppet av 10 min så hade vi betat av det allra viktigaste, ni vet jobbkarriärer och flytt....sedan gick vi mer in på det riktigt allvarliga , när, hur och var ska vi börja träna ?
Feelgood ni får nog en påringning strax .




Kommentarslöst del 2

Tyvärr fungerar det inte att kommentera inlägg som är skrivna via vår iPhone-app efter den senaste uppdateringen av appen.

Våra tekniker jobbar på att lösa problemen med appen så gott och fort de kan och vi hoppas att detta ska vara löst med nästa uppdatering.

Under tiden så kan man i efterhand gå in från sin dator och öppna upp inlägget och under inläggsfältets flik "inställningar" välja att det ska gå att kommentera och sedan spara och publicera det på nytt. Då fungerar det.

Tack för er förståelse och ert tålamod!
/ Kundservice, blogg.se

och här är svaret....


Kommentarslöst

Har nu märkt att det inte går att kommentera.... ska kika på vad som kan ha hänt?

Hemma del 3

Kanske jag har använt mig av helt fel taktik, dags att pröva en annan, vin någon ?


Hemma del 2

Fortfarande så lyckas jag bara sova fram till midnatt, sedan är det stört omöjligt. Klockan är uppochner. Igår så skulle Isac och jag sparkat oss runt med fackeltåget på Björnön men Isac somnade vid första rödlyset och vi fick vända om. Dock stannde jag till vid Tegeludden och spanade ut över fjärden, det var en magisk kväll, så vackert med alla ljus, jag önskar så att jag kunde åkt runt, då hade jag nog sovit hela natten....


RSS 2.0