Hemma

Jag, Skavlan och jetlag.... Suck


Sista natten i huset...

kl 10 imorgon försöker vi oss på att komma iväg, goaste Laura kommer att skjutsa oss hela vägen till Chicago, hon har ordnat barnvakt till sina barn , på returresan kommer hon att mellanlanda på en Outlet modell större så jag vet egentligen inte om vi verkligen är orsaken eller om hon bara längtar efter egentid bland shoppinghyllorna...Planet lyfter 16.15 lokal tid och vi landar förhoppningsvis enligt planerna kl
07.50 på söndag, sedan är vi redo för att ses! Väl mött hemma hos oss på söndag.



Isac

Före och efter klippning


Åh det är SATC kväll ikväll , hela kvällen

Jag spanade och spanade men jag såg inte till någon av brudarna, dock så såg jag den , TRAPPAN där allt viktigt händer!


Lite (talande) bilder från helgen kan jag ju allt bjuda på...


man blir bara så glad när det serveras glögg ....


Våren har kommit, det droppar från taken och det är bara januari månad.


Kanske inte riktigt lik, men den är bakad med kärlek!


Idag har vi avskedsfest med alla våra vänner.

Vi kommer att tillbringa mestadels av dagen utomhus för att njuta av solen och snön, imorse visade termometern
-18'c igen men det har lovats mildare väder på nyheterna. Vi har laddat upp med glögg och jag ska försöka mig på att baka... brasan kommer att vara tänd men Isac vaktar noga så att inte vår gran hamnar i brasan.


Idag något mildare -16 fortfarande stålande sol , gnistrande snö på backen.

Vi njuter det sista av allt denna tripp erbjudit. Vi tar en tur till konstmuséet och förlustar oss en med en stunds skapande, kanske det kan bringa lite ordning i alla tankar och känslor som börjar poppa upp, det närmar sig avsked med allt vad det innebär. Tror att vi haft det alltför bra här, svårt att skiljas från nya goa vänner och en vardag fylld med närvaro och närhet.



Dagens väder


-18*C


Fler bilder från helgen i New York


New York, New York

Denna underbara stad som ALDRIG är stilla, inte ens för en sekund, I Love it!


Vi kan inte låta bli att leka i snön...


Äntligen snö!

Igår hoppade vi hage och spelade fotboll i 12 gradigt solsken och nu har jag har skottat 2 gånger de senaste 4 timmarna och tycker fortfarande att det är skoj, det har ju trots allt varit en snöfattig vinter hitttills. Pepparkakshusen ställde vi ut till Piff och Puff igår och imorse så hade nog flyttlasset gått med båda två för det finns inte ett spår av dem, och det var innan snön föll. Om det nu inte är tvättbjörnen som ätit upp dem.



New York tips, snälla,,,

Vi har hittat följande: http://www.fikanyc.com/. Fika ett svensk café som fixar frukost med ägg och Kalles kaviar, de serverar även köttbullar med lingon , Standards skridskobana i Meetpacking distrikt där man även kan få äta crepes och få varm choklad, en mysig restaurang Balthazar http://www.balthazarny.com/ som serverar beasås ( troligen INTE Lohmanders, obs det här är Carls önskemål) men sedan då ? Toy's r'us vid Times squere är ett måste sedan är vi nog öppna för förslag,,,




Himlen är blåvit!

Idag så är det vår , vi har 10'c med strålande sol och helt vindstilla. Laura och jag bytte barn idag, hon tog med Isac för att äta lunch med Andrea i hennes skola och jag fick lyckovinsten att jogga med hunden. Skönt med draghjälp så man kommer runt det behövs , antingen det eller ett gäng vildsvin som flåsar i nacken... (Eller vad tycker du kära kusin Anette)





Svindlande höjder


Hon hade något (varmt) på rumpan iaf.....


Stortadspulsen vägrar att släppa , nästa helg prövar vi New York!


Har hon något under kjolen tro ?


Fler bilder

Inne på macy's så står det en väldig grann gran...


Strålande sol och bitande vind


Bilder säger mer än tusen ord...


Chicago

En helt underbar minisemester i min nya favoritstad, inte bara min utan allas nya favoritstad!
Vi längtar redan efter att få pröva på Chicago i sommarskrud, förstår att namnet Windy City etsar sig fast i mannaminne, men det gör inget. Chicago bjöd på efterlängtade promenadstråk, vackra byggnader och
höga byggnader, roliga konstinstallationer, ett heldag på akvariet med 4D bio, delfin show och belugavalar , shopping utan begränsningar (möjligen för kreditkortsgränsen då ) bluesklubb, underbar mat och framförallt härligt sällskap!


Det goda nya året

avslutades med att först fira Sveriges nyår, sedan gick vi över till England och sjöng den brittiska nationalsången så det skrålade, Grönland och Azorerna, efter det blev det ett litet uppehåll så vi hann äta innan Brasilien stog på tur, Argentina, New York och slutligen så kom då äntligen vår tur i Chicago! Många firanden på ett och samma gång.

Bilder kommer ,,,,


Vi har tempo om dagarna

Stundtals så hett att jag inte hinner uppdatera bloggen, men nu har Isac och jag smitit tillbaks till hotellet i Chicago medans de övriga 6 är och kikar på hockey.
Vi har nu njutit av att ha haft Clara och Johan hemma hos oss ett par dagar och nu möter vi upp ett Mia och Jim och överlämnar stafettpinnen till dem. Men först ska vi göra Chicago osäkert i ett par dagar.



RSS 2.0