Hjälteinsatser

Jag älskar att läsa, jämnt och ständigt så står jag med näsan i en bok, nu har jag gått med i en bokklubb och det inte vilken som helst utan en bokklubb som förenar det bästa ur två världar, det är SOS Bokklubb, där man samtidigt får njuta av böcker skänker pengar till SOS Barnbyar! Vilken helt otroligt bra idé:

http://sabinamacri.hemsida24.se/



Sabinas man Karl är med bidrar till ett bättre samhälle han med, på lördag kokar han soppa på Stureplan och intäkterna går till Stockholm Stadsmission.
All heder åt hjältarna !!

http://www.alltomstockholm.se/restaurangbar/article2932601.aos




Att färdas genom tiden...

Vi möttes igår kväll på Tabazco, vi som inte setts alla fyra sedan 1998... Vi träffades på den tiden vi alla tävlade mot varandra i att bära störst axelvaddar och kunna frambringa den högsta snedluggen. Vi slog följe genom ett decennium och lite till sedan blev det sporadiska möten, men igår slog vi till och sågs på nytt. Det är som om tiden sått stilla och vi precis lämnade axelvaddarna i byrålådan igår, skratten levererades på löpande band och de allvarligare bitarna delgavs med en värme så idag fylls jag av en härlig känsla av att funnit förlorade pusselbitar, pusselbitar jag inte visste att jag saknat!
Så TACK brudar, ni förgyller mitt liv!!




Hittelönen blev en kortklippt Isac

Åh jösses vad mycket hår ungen har berikats med, långa ögonfransar och många, tjocka hårstrån, undrar om man kan få byta?
Tack snälla mormor, du är guld värd!!!


Efterlysning

Nu efterlyser vi mormor som ska få ett litet hemligt paket.....
Tjuvkika inte på bilden nu!
Kram från en långhårig Isac


Nyordslista

För 2011 års räkning så berikades Sverige med 70 nya ord, ett som jag fastnade för är attitydinkontinens= oförmåga att hålla inne sin attityd
Klockren!



Grå "var"dag

Tyckte att gråheten skulle piffas upp lite så nu har trädgården berikats med gula påskfjädrar och än så länge gröna pingstliljor, happy måndag !


Kusin-vitamin

och lilla Farmor


åh så några till:


Några bilder till från killkalaset


Lördagen...

... tillbringade vi på Safari Camp och hade klätterkalas, tyvärr så blev det inga kort där men väl på ett gäng hungriga polare....


Denna pojke kommer att gå långt:

"Mamma, jag tar dammsugaren jag....."


Titta mamma, vad fint!

Isac gick loss i packningen som vi gjort iordning till Blåsboskolans loppis på söndag, känns armbanden spännande så kom till Bäckby Loppis på söndag.


Tullhuset

Igår så for jag och E iväg på modevisning på Tullhuset , laddade till tänderna för att shoppa loss ordentligt. Något hände för helt plötsligt stod jag där med bara ett litet linne i handen, är det en begynnande 40-årskris tro ?

Dock i den meterlånga kassakön hördes den obligatoriska " men jag har ju inte hittat någonting, jag kan ju inte bara gå hem utan att få en kasse med " och det från en äldre ålderskategori än min .... så med andra ord, det finns hopp! 



 


Vårdgjämningen del 3

Idag är den definitivt här! Härliga sol, välkommen


Vardagslycka

Lycka är att komma hem efter lunchpasset och finna detta:


Vårdagjämningen del 2

Den har iaf gjort entré på Blåsboskolans fotbollsplan....


Vårdagjämningen idag

... och jag undrar om den stämmer?
Den riktiga inträffade nog lite tidigare än den i dagens almenacka


Veckans pass...

Igår körde jag Bodypump på lunchen, idag bjuds det på spinninglunch. Imorgon är det studiedag så då hoppas vi att farmor bjuder på lunch, torsdag fm PT och em Easyline, på fredag lutar det åt spinninglunch och lördag så klättrar vi på Safari Camp med ett gäng grabbar.... Däremellan så ska det hinnas med en After work och en lördagsmiddag med utlovat bubbel, härligt !


Vit snö?

Fast inte lika fin snö som dagen vi hade i Romme ..

 


Paketöppning

Det kom ett litet paket, eller snarare
3 jättestora kartonger från huset i väst... Det var som julafton , och jösses vad vi hade saker ,saker som jag inte saknat, men nu finns det här igen. Lite som att ha en godispåse gömd i skafferiet så känns det när man öppnar garderoben och hittar alla träningskläderna, nu kan man inte skylla på att kläderna ligger i tvättmaskinen..


Älskade Carl


12 år idag, var tar åren vägen?


Änglavakt

Igår när jag lämnat av Farmor efter vårt sjukhusbesök så hade jag änglavakt. Det blåste en hel del på Dingtunastäppen och när jag möter en tung lastbil så händer det otroliga. Motorhuven lossnar, den far upp och över taket och som tur är landar den på gärdet ca 500 m från vägen! Allt gick bra men när man tänker på vad som kunde skett blir man lite skakig.

Nu är både huven och bilen hos plåtslagaren och idag har jag Farmors bil för vår nya vända till sjukhuset, hoppas vinden mojnat....


Väderprognos för imorgon i Romme

Det gör inte alls ont...


Vedbobacken by night


Bilparkering a'la Görling

Förra lördagen så var det en återträff av våra gamla sålda bilar på parkeringen till Vedbobacken. Vår blåa Audi hade träff med vår vinröda Chevrolet... ganska lustigt att se dem tillsammans.


Musik, kvinnor och vin

Dagen efter internationella kvinnodagen passar AC/DC att lansera sin vinkollektion, man kan inte annat än att ana en rökig tung smak. Bilden är lånad från Vinguiden. com

 


Nu väntar vi på tillökning

Vi ska få våra saker skeppade hit och stackars Laura fick i uppdrag att packa ihop det sista från huset. Vilket uppdrag och det bara för att ambassaden sätter käppar i hjulen för oss. Enligt min kalender så skulle jag och barnen snart vara på plats och få träffa Per som varit skulle ha varit borta sedan mitten av feb. Verkligheten ser annorlunda ut. 
Men nu skeppas sakerna hem och vi får snällt vänta på att ett arbetstillstånd ska utfärdas. Förhoppningsvis kan det gå "snabbt" kanske bara ett halvår, och innan det är klart så får vi inte turista, eller ens mellanlanda i USA så hej då USA på ett tag och hej Europa!

 


Isacs nya rum

Jag gick lös på Öbergs tapetrea och vips så fick Isac ett nytt rum med både stjärnor och ränder!


Sportlovet

som var bjöd på en liten utflykt till Vallby i strålande solsken och det bästa av allt, jag fick med mig en barnflicka, goaste Stina som snart fyller 12 år!


I det nya livet...

...så är det snart dags att börja med veckans första pass på gymet, första av veckans alla inbokade. Min goda vän Clara körde Vasaloppsspinning så det stog härliga till, heja heja!!!
Hon gick i mål samtidigt som Jörgen Brinck, vilken bragd!


Bästa Carro har fyllt år...

och vi var på en hejdundrande rolig fest och firade loss ordentligt tills vi trötta och ömma i dansanta skor tassade hemåt för att få sova en skönhetssömn i Alvik. Vi vaknade till lagom till Vasaloppsstarten och lagom till slutspurten var vi i Västerås igen, vilken helg!

Tack Carro, vilken kväll du bjöd på!



Handväskor

Jag hade Fredrik hem på middag i fredagskväll, på soffan låg min nya Fossilväska och Fredrik trodde att mormor var på besök? Nej varför tror du det? Men då måste hon ha glömt sin väska.... Hmmm tror att jag måste göra något drastiskt, såg att Tullhuset hade nyinkomna väskor, det måste väl vara en ursäkt bra nog för ett nytt inköp?


Att sakna

Titt som tätt börjar jag leta efter saker som jag behöver och inser att de är kvar i huset i Usa, i väntan på att vi kommer tillbaka. Just nu i dagsläget är det ju inte aktuellt så det blir nog till att försöka uppdatera de missade sakerna så gott det går. Det som jag saknade mest ( näst efter Laura och familjen förstås) är Linas alla recept, Carls skaljacka, mina löparskor och mina träningskläder.
Per är tacksam över vårens entré eftersom han lämnade kvar alla sina vintersaker, men det går bra att gå runt Östra i lågskor....


Sportlov

Igår gjorde vi Vedbobacken osäker med våra snabba åk, idag beger vi oss till Busborgen efter lunch, undrar just om fler tänkt tanken?


RSS 2.0