Att vara gift....

....med en ingenjör är inte alltid så lätt.
Häromdagen skulle Per diska och vid vår diskbänk så står det en STOR lapp att vi inte får använda avfallskvarnen, på något sätt så lyckades Per få igång den och inte lyckas få av den, lite lätt panik uppstog när vi efter ha tryckt på diverse knappar och plockat ut allt som fanns under diskbänken för att se om det fanns någon ytterligare knapp någonstans, väl gömd men nope. Ingenting och det lät och brummade och började vi inte ana oss till en bränd doft?
Vi fick lov att ringa till Rob, vår granne och han kom rusandes, bara för att trycka av det som vi trodde var lampknappen! Superenkelt...
I helgen var det dags igen, Per var i köket och på något sätt så lyckas det bli kortslutning så fläkten och två uttag slutade att fungera. Aha ,en propp som gått så vi for ner i källaren och kikade på alla proppar som fanns, men ingen som var trasig. Konstigt. Men vi lät det vara och i går på jobbet så smög Per runt frågade lite allmänt om proppar och fick reda på att det även på själva uttagen sitter en liten säkring, så voilá varde ljus igen!
Och denna gång så behövde vi inte konsultera Rob ....


Kommentarer
Postat av: Mormor



Då får PER vara i köket....när det var så enkelt!



Kram på er :)

2011-11-30 @ 08:18:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0